logo

Helbredende vannkilder

Etter at han først stod frem i Nairobi, har Maitreya gjentatt dette, ved at han plutselig står frem for store forsamlinger, vanligvis grupper av religiøse fundamentalister. (Se oversikt over Maitreyas framtredener.) På forhånd lader han vanligvis en vannkilde i nærheten av det stedet der han planlegger å stå frem. Disse helbredende vannkildene er hittil blitt oppdaget i Mexico, Tyskland, Kina og India. Reportasjer og artikler om dette har stått i Bild, Washington Post, Los Angeles Times, Dallas Morning News m.m. Det vil til slutt være 777 slike vannkilder rundt omkring i verden.

'Magisk' vann i Mexico

I den vesle byen Tlacote i Mexico står en kø av mennesker, ofte mer enn en km lang, og venter på deres mulighet til å oppleve et mirakel.

I perioder har mer enn 10 000 besøkt bonden Jesus Chahins brønn hver dag og tatt med en kanne eller to med det berømte mirakelvannet, som sies å kurere alt fra AIDS og kreft til fedme og høyt kolesterol. Chahin oppdaget ved en tilferdighet vannets helbredende egenskaper fordi hunden på gården ble helbredet etter å ha drukket litt av vannet. Wayne Peterson i Washington D. C. rapporterte at hans far hadde blitt kurert for tarmkreft etter at han hver dag i en periode drakk vann fra Tlacote. Bare noen dager etter viste et besøk hos legen at det ikke var noe spor av kreften og at alle kroppsfunksjoner ellers var normale.

'Mirakel' vann i Tyskland

Etter at mirakelvannet ble oppdaget i Tlacote er en annen helbredende kilde blitt funnet i Tyskland, ca 100 km øst for Düsseldorf. Denne kilden med meget rent vann ble oppdaget i en nedlagt mine i Schmaleneberg-distriktet, i Nordenau. Guido Brandenburg, en  journalist i Bild, intervjuet noen av pilgrimene. En gammel dame fortalte at etter å ha dekket sitt blinde øye med vann kunne hun igjen se, en tidligere gruvearbeider har kunnet kaste krykkene og er nå kvitt sine ryggproblemer. En dame fortalte: "Jeg hadde problemer med høyt blodtrykk og var redd for å bryte sammen. Nå er blodtrykket hele tiden på normalt nivå, et faktum legene ikke kan forklare."

Mens han stod nær kilden, drakk Guido Brandenburg selv av vannet. "Etter ca 5 min. vibrerte fingertuppene mine, det føltes som om det gikk en elektrisk strøm gjennom meg."

'Magisk vann' nær New Dehli

I Nadana, en landsby omtrent 150 km nord for New Dehli i India, begynte vann å strømme ut av et vannrør som lenge hadde vært tomt. Noen landsbybeboere badet i vannet og oppdaget at det hadde medisinske og magiske egenskaper da deres hudsykdommer ble helbredet. Ryktet spredde seg raskt og en konstant strøm av mennesker kom daglig for å nyte godt av vannets egenskaper. En fem år gammel gutt med lammelser etter polio ble i stor grad kurert etter å ha badet i vannet. De fleste som bader i vannet forteller om en eller annen form for fysisk bedring. Mr. Mamraj, som eier brønnen, ble tilbudt en stor pengesum fra en kjøper. Han avslo tilbudet og sa at han ønsket å bruke brønnen til gagn for sine medmennesker, ikke for å tjene penger.

Dokumentar (YouTube) om disse tre helbredende vannkildene

'Magisk' vann i Kina

Zhou Lianghua og hans kone Li Guirong, et kinesisk ektepar over 80 år, oppdaget en 'ungdomskilde', skriver Syddeutsche Zeitung den 28. juli 1994. Ifølge deres eget utsagn skal de begge ha følt seg 10 år yngre etter at de drakk vann fra en kilde på deres egen gårdsplass. De sa begge at de nå følte seg i god form og ikke lenger ble tungpustet av å gå i motbakke. Siden de begynte å bruke 'ungdomskilden' har det skjedd mirakler. Herr Zhou sier at han tidligere led av stort håravfall. Nå har han tykt, svart hår. (Kilde: Syddeutsche Zeitung, 28. juli 1994)