logo

Navnet Allah fremkommer inne i grønnsaker og på egg og bønner

I Senegal og i England oppdager muslimske familier symbolet for Allah utenpå eller inni grønnsaker. (Kilder; Daily Mail, Hackney Gazette, UK)  

Skeptikere vil si det er naturens luner, men Mikail Glucu er ikke i tvil, han har mirakel-egg og bønner med navnet 'Allah' på. I 1994 kjøpte Glucu som vanlig ferske gårdsegg i butikk. To av eggene var merkelige. "Jeg la merke til at skallet var litt misdannet", sa han. "Veldig underlig, som arabiske bokstaver. Og da så jeg det plutselig: 'Allah'." Han snakker selv fire språk, men har begrenset kjennskap til arabisk. Han ville derfor høre en annens mening og tilkalte en venn. "Jeg trodde knapt mine egne ører da han sa: "Det står: Det finnes kun en Gud, Allah, og Muhammed er Hans budbringer." For å være på den sikre siden spurte jeg også andre, og jeg dro til og med til Imamen i moskeen. Alle sa det samme." Glucu oppdaget 'Allah'-bønnene da han sorterte dem to dager etter at han hadde kjøpt eggene. Han hadde kjøpt ca. 5 kg bønner og omtrent 500 gram har navnet 'Allah'. Glucu mener at det som hendte senere er et enda større mirakel. Han gav noen 'Allah' bønner til venner og følte han ikke kunne ta betaling for de som var igjen. Derfor gav han dem til moskeen og ba om at de måtte bli kokt og delt av menigheten. Omkring 40 mennesker delte et helt måltid av bønnene, og det var fortsatt noe til overs. Imamen sa seinere: "Vi serverte så mye vi ville, men vi gikk ikke tom uansett".

Potet-mirakel
Da Linda Coles, 32, fra Hull i England stod og lagde middag, ble hun svært forundret da hun oppdaget at poteten hun hadde delt i to hadde et tydelig merke i midten, som et kors. Lindas mann ønsket å undersøke dette nærmere og brakte poteten til den lokale katolske kirken. Dette skjedde i påsken 1998, samme dag som auberginen med Allah ble oppdaget i Manchester. (Kilde: The Guardian (UK), Share International, juni 1998)

Mirakelpotet i India
Tusenvis av indiske muslimer har kommet for å se den mirakuløse poteten som ble oppdaget nordøst i India. Husmoren Momina Ahmed oppdaget ordene 'Allah' og 'Mohammed' på de to halvdelene av en potet hun nettopp hadde delt. De to halvdelene er nå utstilt i en lokal moské. (Kilder: de Volkskrant (Nederland), Share International, oktober 1997)

Mirakelmelon
Den 20. januar 1996, like før ramadanfesten, oppdaget en bonde i Taiba-Ndiassana i Senegal til sin overraskelse navnet 'Allah' på en vannmelon. Etter at fenomenet hadde blitt bekreftet av en lokal muslimsk autoritet, ble det så bekreftet av Det Islamske Institutt i Dakar. Ifølge sheik Absoul Moneim Zein kunne et annet ord også sees på vannmelonen ved siden av ordet 'Allah': nemlig Hamdoulillah, som betyr "Ære være Gud". (Kilder: Le Actualit Religieuse (Fr.), Share International, august 1996)