logo

Informasjon til media

På dette internettstedet vil du finne informasjon om Maitreya og Visdommens Mestre, den urgamle tradisjonen de springer ut ifra, deres prioriteringer og de kolossale forandringene vi kan forvente innen alle områder av menneskelig virksomhet. Dette internettstedet er i all hovedsak en forkortet, norsk oversettelse av det internasjonale nettstedet (se http://www.share-international.org) og det blir jevnlig oppdatert med nyheter og utfyllende informasjon om Maitreyas gradvise tilsynekomst.

MERK: Selv om navnet 'Maitreya' blir brukt av andre, er det ikke sikkert at deres oppfatning av Verdenslæreren er lik den som blir presentert på dette nettstedet. Enhver som for tiden utgir seg for å være Maitreya eller Verdenslæreren, er definitivt ikke det samme individet som vi omtaler.
Det er opp til hver enkelt å finne ut hva som lyder sant og korrekt. Hvis du imidlertid er ute etter Benjamin Cremes beretning om denne historiske hendelsen, finner du den på dette internettstedet, på det internasjonale nettstedet eller andre tilknyttede websteder, i tidsskriftet Share International samt i bøker publisert av Share International.

Det anbefales at alle faktiske opplysninger blir bekreftet enten fra dette eller det internasjonale internettstedet, eller ved kontakt med et av de følgende internasjonale kontorene som samarbeider med Creme.

Storbritannia
Share International P.O. Box 3677 London NW5 1RU Tlf:00-44-207-482-1113

Nederland
Share International P.O. Box 41877 1009DB Amsterdam Tlf: 00-31-20-665-7610 Fax: 00-31-20-693-4681

U.S.A.
Share International-USA P.O. Box 971 N. Hollywood, CA 91603 Tlf: 00-l-818-785-6300 Fax: 00-1-818-904-9132  

Intervju

Nyhetsmedia som ønsker å intervjue Benjamin Creme kan sende navn, organisatorisk tilknytning, adresse og telefonummer og hvilket tidspunkt de best kan kontaktes, til media@shareintl.org.

Pressemeldinger

Mediafolk som ønsker å motta pressemeldinger, kan sende en e-post til share.norge@gmail.com.
Merk:
Informasjon gitt av deg vil kun bli brukt i denne hensikt og ikke i andre sammenhenger. Arkiv over pressemeldinger.

Tilleggskilder

Share International Media Service opprettholder et privat internettsted for journalister og forskere. Det inneholder mer enn 275 artikler, som alle kan benyttes som referanse med henvisning til Share International. Hvis du ønsker å utforske disse internettsidene, vennligst send navn, organisatorisk tilhørighet, og telefonnummer til media@shareintl.org.  Du vil da få internettadressen i en retur e-post.

Det første TV-intervjuet - oppdatert, 28. feb. 2012

Maitreya er nå blitt intervjuet en rekke ganger på amerikansk, meksikansk og brasiliansk fjernsyn, dog uten å bruke navnet Maitreya. Disse intervjuene forventes å bli etterfulgt av lignende intervju med store TV-selskap i Japan, Storbritannia og andre steder. Dette vil så lede til en internasjonal pressekonferanse og omsider til Maitreyas kunngjøringsdag.

Share International pressemelding, januar 2010: Maitreya står frem.  ’Stjernen’ som er budbringer har forberedt veien, og Verdenslæreren Maitreya har nå gitt sitt første TV-intervju på amerikansk fjernsyn. Millioner av mennesker har hørt ham tale, både på TV og Internett. Hans åpne virke har startet. Han ble ikke introdusert som Maitreya, Verdenslæreren og lederen for vårt Åndelige Hierarki, men ganske enkelt som en av oss. Slik "sikrer han at folk følger og støtter ham på grunnlag av sannheten og fornuften i de ideene han fremsetter, og ikke på grunn av hans status". Han snakket på en enkel og lettfattelig måte om nødvendigheten av fred og at den kun kan oppnås gjennom rettferdighet og fordeling av verdens ressurser. Dette er det første av mange slike intervjuer som vil bli gitt i USA, Japan, Europa og andre steder, og som vil bringe hans budskap om håp ut til verden. Se Benjamin Creme på YouTube: Maitreya, The World Teacher, steps forward