logo

Jesusbilder og Kristusmanifestasjoner

Ansiktet til Kristus på en stein

Mesteren_Jesus

Mesteren Jesus manifesterer selvportretter

Bilde manifestert av Mesteren Jesus

Mirakel_ikon_i_Sydney,_Australia

Den_hellige_familie


Ansiktet til Kristus på en stein

I desember 1995 var Julian Webb, en australsk kornbonde, vitne til materialiseringen av ansiktet til Kristus på en flat granittstein. Det skjedde om natten mens Webb gikk over åkrene sine i nærheten av Beverly, omtrent 190 kilometer øst for Perth. Han fikk først øye på en søyle av lys som lyste opp en fjellknaus, og deretter så han forbauset hvordan ansiktet til Kristus langsomt kom til syne på steinen ut ifra intet. (Daily Mail, UK)

 


Mesteren Jesus

I 1989 tok en tysk dame en serie fotografier i den tyske byen Essen. Hensikten var å skildre håpløsheten og tomheten i en storby. Etter at hun fikk fremkalt bildene, oppdaget hun noe uventet på ett av dem. Til tross for at hun var sikker på at hun var alene da hun tok et bilde av en tom rulletrapp, fremkom en figur i hvitt. Det ble senere bekreftet av Benjamin Creme at det var  Mesteren Jesus.

 

Mesteren Jesus manifesterer selvportretter

Et spansk reisefølge besøkte Det hellige land og tok mange fargebilder. Da de ble fremkalt, fantes det blant dem et svart-hvitt foto som ingen hadde tatt. Benjamin Creme's Mester bekrefter at det ble manifestert av Mesteren Jesus og at det er et selvportrett (sett bakfra) sammen med en disippel. (Share International juli/august 1996)


Bilde manifestert av Mesteren Jesus

En kvinnelig turist på besøk i Israel tok en rekke bilder. Hun hadde imidlertid et ubrukt bilde igjen på filmen da den ble levert til fremkalling. Da hun fikk den igjen, så hun til sin store forbauselse at dette bildet var fremkommet.

 

Mirakelikon i Sydney, Australia

I den vesle Antiokia Mariakirken i Mt Pritchard i Sydney, Australia, skjer det hver dag et mirakel. Siden august 1994 har et ikon av Kristus i full størrelse skilt ut ren olivenolje. Mellom august og desember 1994 ble det samlet opp mer enn tre liter. Oljen har vært testet på et laboratorium i Sydney og det er hevet over enhver tvil at det er ren olivenolje. Det hevdes at helbredelser har funnet sted etter at dette begynte å skje. (Share International, desember 1994)

 
Den hellige familie

Dette bildet fremkom på en uforklarlig måte på et fotografi som ble tatt under en gudstjeneste. I de senere år har mange mennesker vært vitne til slike fenomener, ikke bare kristne, men mennesker fra ulike kulturer og trosretninger. Mange ser dette som et tegn på at 'Han', verdens lys, igjen er blant oss.

 

 

 

 

Ansiktet til Kristus på
 en TV-skjerm i Mexico


For å bruke opp det siste bildet på filmen, tok eieren et bilde av sitt nye
TV-apparat. Fjernsynet var ikke på.   

 

Jesusikon i Betlehem

gråter og blunker med det ene øyet.  (Bergens Tidende, TIME, CNN 29 nov. 1996)

 

Manifestasjoner av Kristus i  skyer

Eksempler på fotografier av skyer, tatt fra fly, som viser manifestasjoner av Kristus når de blir fremkalt.

Se også esoterisk filosofi:

Hvem er Kristus?


Maitreya og Jesus